Naar Jasper

Bijschrift toevoegen

Weer een latertje vandaag. We vertrokken pas om 10.10 uur vanaf de camping. Dat moet echter kunnen, we zijn tenslotte met vakantie. Vlakbij de camping waren de Overlander falls die we nog niet hadden bezocht. Tijd dus voor de korte wandeling naar de waterval. Het bleek de moeite waard. Door de kracht van het water hing er een nevel boven de waterval. Dat gaf in combinatie met het regenachtige weer, een aparte sfeer. We hadden de waterval geheel voor ons zelf.
De volgende stop was meteen onze eindbestemming voor deze dag; Jasper. De hele rit bleef het regenen. Eerst zochten we een camping. Ze hadden wel een plekje voor ons maar helaas wel eentje zonder stroom.
’s Middags zijn we de drie kilometer naar het stadje gelopen. Dat bleek niet zo’n heel bijzonder stadje; veel souvenirwinkels. We dronken er wat en checkten onze e-mail.
Gelukkig bleek het aan het thuisfront goed te gaan. Nadat we zo’n beetje alle souvenirwinkels hadden bekeken, zijn we weer naar de camping terug gelopen.
Na een aperitiefje wilden we gaan douchen. De camping was echter zo groot (781 plaatsen) dat we een plattegrond nodig hadden om bij de douches te komen. Na het diner hebben we nog Yahtzee gespeeld.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zondag in München

Zondag in Oslo

Pieterpad, etappes 22 en 23