Van Singapore naar Darwin

Keurig op tijd landde het vliegtuig op Changi Airport in Singapore. We hadden hier geen formaliteiten omdat we in transit bleven. Er zat ruim 12 uur tussen de vlucht vanaf Schiphol en onze volgende vlucht die ons naar Darwin zou brengen. Twaalf uur wachten op een vliegveld is wel erg lang en daarom hadden we een dagkamer geboekt bij een transit hotel. In minder dan een uur nadat we geland waren lagen we lekker in een schoon bed op een koele kamer en sliepen we snel in.
Tegen enen werden we wakker, helemaal fris. Mooi op tijd om ook nog wat van het vliegveld te zien. Changi airport is groot, heel groot. Er zijn vier terminals en gruwelijk veel winkels. Ook zijn er diverse “parkjes" waar je midden tussen de bloemen en de planten zit. Er was zelfs een vlindertuin! Daar keken we even rond. Wij lieten de winkels verder voor wat ze waren en dronken een lekkere cappuccino waarna we aan het lopen gingen. Je kan hier makkelijk een wandeling van een paar kilometer maken.
Toen het tijd was om te boarden voor de vlucht naar Darwin waren wij natuurlijk netjes bij de gate. Het toestel was echter te laat aangekomen en daardoor ontstond een vertraging van drie kwartier. Dat was balen omdat we al zo laat in Darwin zouden aankomen en dat werd dus nog weer later. De vlucht zelf was weinig bijzonder. Zoals altijd zaten we krap en jengelden er diverse baby’s maar we werden keurig voorzien van een hapje en een drankje.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zondag in München

Zondag in Oslo

Pieterpad, etappes 22 en 23