De terugreis

Aan alle leuke dingen komt een eind en zo is vandaag de laatste dag van onze reis door Australië aangebroken en moeten we al weer terug naar huis. Dat betekent een gruwelijk lange en saaie vlucht. We hadden deze morgen helemaal geen haast want we hadden een late check-out gekregen en hoefden pas om 12 uur van onze kamer af te zijn. Ontbijten deden we buiten waar het al weer heerlijk weer was. Het is geen fijn idee om naar het koude Nederland terug te moeten.
Na het ontbijt werden de tassen nog eens goed ingepakt en gingen we een eindje lopen. Hierbij viel het ons nog maar eens op hoe ongelooflijk goed verzorgd hier alles is. Waar je ook kijkt zie je parkjes en groenstroken die allemaal tiptop zijn bijgehouden. Daaromheen staan mooie appartementsgebouwen waarvan we ons afvragen hoeveel die wel niet kosten. Het is in ieder geval goed wonen in Perth lijkt ons.
Om half twaalf liepen we naar de bushalte om daar de bus naar het vliegveld te nemen. Helaas misten we net een bus en moesten we bijna een half uur wachten. Toen we om vijf over twaalf dan  eindelijk in de bus zaten, waren we in ruim een half uur op het vliegveld.
Daar konden we helaas niet meteen inchecken en moesten we nog bijna twee uur wachten. Daarom gingen we maar lunchen. Omdat het vliegveld van Perth maar klein is, zijn er ook maar weinig winkeltjes waar je rond kan kijken. Toch vond Ron er eindelijk een geschikte vervanger voor zijn kapotte portemonnee.
Tot aan de vlucht naar Singapore hingen we rond in de wachtruimte bij de gate en maakten dankbaar gebruik van de gratis wifi op het vliegveld. Hoewel het boarden pas laat begon, waren we toch op tijd weg. Gedurende de vlucht van 4 uur en drie kwartier vermaakten we ons met een filmpje en werden we keurig van een natje en een droogje voorzien.
Om 22.45 uur stonden we in Singapore aan de grond en begon de race om onze volgende vlucht te halen. Het boarden voor die vlucht begon al om 22.55 uur. Changi Airport is groot, heel groot en de afstanden tussen de terminals en de gates zijn dus ook groot. Toch haalden we onze aansluitende lucht naar Amsterdam met gemak. Nu wacht ons nog een vlucht van bijna 13 uur.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zondag in München

Zondag in Oslo

Pieterpad, etappes 22 en 23