USA 2009 Dag 20

Vandaag hebben we voor het laatst geslapen in ons campertje. We waren allebei al vroeg wakker vanwege de herrie van de straat hier in Las Vegas. Daarom waren we al vroeg aan het poetsen. Het campertje moest namelijk van binnen door ons worden gepoetst voordat we hem konden inleveren bij RoadBear. Nadat ie door ons schoon genoeg was bevonden reden we hem naar de verhuurder. In totaal hebben we deze reis 2529 mijl het het ding gereden, ruim 4000 kilometer dus. We zaten dus maar 29 mijl over onze ingekochte mijlen. Niet slecht gegokt dus. We waren al voor negenen bij RoadBear. Na een controle werden we met een busje naar het door ons gereserveerde hotel gereden. Dat was het vijfsterren all suite resort The Venetian. Ron had dit hotel een paar maanden geleden al geboekt om eens gek te doen. Bovendien vielen de suiteprijzen best mee. We stonden al om half tien bij de receptie terwijl we eigenlijk pas om drie uur 's middags in konden checken. We hadden echter geluk. We konden al meteen onze suite betrekken. En wat voor suite was dat! Nog nooit hebben we in zoveel luxe, pracht en praal mogen baden. Alleen al de badkamer was al groter als ons hele campertje. Behalve een kingsize bed hadden we de beschikking over een woonkamer met alles erop en eraan. Er stonden maar liefst drie televisies in onze suite waaronder eentje in de badkamer. We keken onze ogen uit naar al deze overdaad.

Toch bleven we niet in onze suite maar gingen Las Vegas verkennen. Op de Strip staan namelijk meer van dit soort resorts die allemaal de moeite van het bezichtigen waard zijn. Het was druk op straat. Kennelijk waren er meer mensen op het idee gekomen om deze gokstad eens te bezoeken. Gedurende een groot deel van de dag liepen we casino in en uit zonder te gokken. In plaats daarvan genoten we van alle pracht en praal. Toch kon geen enkel resort tippen aan "ons" The Venetian. Het enige resort dat in de buurt kwam was het Belagio. Daar hebben we 's middags nog staan te genieten van een show met fonteinen.

Aan het einde van de middag liepen we terug naar onze suite om te gaan zwemmen in het prachtige zwembad van het resort. Zodra het donker werd trokken we er weer op uit om de stad in het donker te zien. Al die lichtjes leveren prachtige foto's en film op. We bezochten een aantal shows en aten wat in een foodcourt om onze uitgaven een beetje binnen de perken te houden. Verder slenterden we langs alle winkeltjes en restaurants in ons resort voordat we ons terugtrokken in ons paradijsje hier. Morgen hebben we nog een hele dag hier. Daarna beginnen we aan onze terugreis.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zondag in München

Zondag in Oslo

Pieterpad, etappes 22 en 23