Een rustdag in Santiago

Een rustdag in Santiago en daarom ook maar een kort blogstukje. Om te beginnen werden we pas om negen uur wakker. Toen we voor het ontbijt kwamen, zou dat niet bij de prijs inbegrepen zijn. Wij weer terug naar boven en de reservering eens goed bekeken. Daar stond toch echt dat het ontbijt wel inclusief was. Dus wij weer terug. Nu was het in één keer wel in orde en konden we gaan zitten. Het buffet was echter nagenoeg leeg en werd ook niet aangevuld. Pas na vragen kwam er wat eten op tafel. Een teleurstelling dus.
Na het ontbijt deden we de was in een selfservice wasserette. Terwijl de was draaide, zochten we voor morgen de bushalte op waar we op moesten stappen voor de rit naar het vliegveld. Die vonden we al snel waarna we weer terug gingen naar de wasserette om de was te drogen. Een klein half uur later waren al onze kleren weer schoon en droog.

Vervolgens slenterden we wat door de stad en keken nog voor wat souveniertjes. Nicky vond een zilveren hangertje en Ron een mooie pet. Tegen de tijd dat we uitgewinkeld waren, was het tijd voor de lunch. Op een terrasje aten we allebei een warm gerecht zodat we het ‘s avonds wat eenvoudiger konden houden. Dat smaakte allemaal prima en konden we er weer een tijdje tegen.
De stad hadden we ondertussen wel een beetje gezien en na een tijd met een drankje op een terrasje te hebben gezeten, gingen we naar onze hotelkamer. Daar checkten we in voor onze vlucht van morgen naar Barcelona. De firma Vueling bleek een oplichtersbende te zijn. Hoewel we al hadden betaald voor de vlucht, zaten daar geen stoelen bij inbegrepen en moesten we nog eens €31,50 betalen voor twee stoelen. De vuile oplichters. We raden Vueling dan ook af, ook al hebben we er nog niet eens mee gevlogen. We hielden het heel erg rustig de rest van de dag. We kwamen niet meer van de hotelkamer af en keken wat televisie en YouTube.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zondag in München

Zondag in Oslo

Pieterpad, etappes 22 en 23