De dag er na

Na vijftien dagen elke dag lopen met een rugzak, was het heerlijk om vandaag eens uit te slapen en vooral niet te wandelen. Er moest natuurlijk nog wel wat werk verzet worden zoals de inhoud van de rugzakken opruimen, de was doen en boodschappen halen. Tussen al die karweitjes door waren we al druk met de foto's. Nicky had 2340 foto's genomen, Ron 550 (naast een kleine 800 videofragmenten voor de video die nog komt). We zijn er allebei de hele dag mee bezig geweest. Ron heeft het karwei klaar en een kleine 400 foto's overgehouden. Die staan inmiddels ook als album op Google Photos. Dit is de link naar dat album zodat je door de foto's kunt scrollen: Google Photos - 2020 Friesland - Elfstedenpad
Nicky mag nog een paar dagen aan de bak. Ron nog een paar weken met de video.
Terugkijkend kunnen we stellen dat we een heerlijke wandelmarathon achter de rug hebben. Tijdens de tocht vonden we dat we wel erg veel bewolkt weer en regen hadden, maar, kijkend naar de foto's, valt dat wel mee. Er is heel wat blauwe lucht te zien op de plaatjes die we hebben geschoten.
De route was niet altijd even interessant, maar dat werd goed gemaakt door de leuke stadjes, het vele water en die aardige Friezen. Ze doen hun best om nuchter en afstandelijk over te komen, maar dat lukt ze helemaal niet. Wij vonden het een erg vriendelijk volkje.
We hebben geen van beiden lichamelijke ongemakken aan de tocht overgehouden. We liepen niet één blaar en dankzij enkele meters tape vielen de schuurplekken op die lichaamsdelen die nooit zon zien, wel mee.
We hebben deze week nog vakantie. Dan gaan we een weekje werken om opnieuw onze koffers te pakken voor de vierdaagse van Toscane in Italië. Tenminste, als die door gaat. Tot nu toe is dat nog wel het geval. Duimen dus maar dat dat zo blijft.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zondag in München

Zondag in Oslo

Pieterpad, etappes 22 en 23