En weer naar huis

Een cliché; wat gaat de tijd snel als je plezier hebt. Onze drie nachtjes Oslo zaten er al weer op en we moesten we naar huis. Toen we wakker werden was het voor het eerst helemaal bewolkt. Tijdens het ontbijt begon het waarachtig te sneeuwen! We hadden twee en een halve dag prachtig weer gehad en nu was het gewoon terug winter. We waren netjes op tijd in de busterminal voor de bus naar het vliegveld in Rygge. Onderweg begon het alleen maar harder te sneeuwen. Gelukkig schoven we niet van de weg en waren we al vroeg op het kleine vliegveldje. Toch was er alles aanwezig; een restaurantje, een kroeg etc. Met een bak koffie wachtten we op onze vlucht.
We waren als één van de eersten in het vliegtuig en kozen een paar stoelen bij een nooduitgang uit; lekker veel beenruimte. Er was ondertussen zoveel sneeuw gevallen dat het vliegtuig moest worden ontdaan van ijs voordat we konden vertrekken. Er werd met een soort van brandslang een geleid-achtig spul op het toestel gespoten waardoor we niet meer door de ruitjes naar buiten konden kijken.
De vlucht duurde anderhalf uur en toen we in Eindhoven landden, scheen daar de zon volop. Dat hadden we toch maar mooi geregeld. Met bus en trein reisden we naar huis en zat dit uitje er al weer op.

Een selectie van de 220 overgebleven foto's zie je hier of klik op de knop "Foto's van Ron & Nicky" hiernaast.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zondag in München

Zondag in Oslo

Pieterpad, etappes 22 en 23