Van Amsterdam naar Singapore

Het leek wel een werkdag, zo vroeg moesten we uit bed. Al om kwart over zeven zaten we aan het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel en stipt om acht uur bracht de hotelshuttlebus ons naar Schiphol. We moesten drie uur voor de vlucht aanwezig zijn vanwege alle formaliteiten maar deze verliepen zo vlekkeloos dat we al na een kwartier daar helemaal klaar mee waren. Een aangename verrassing was de nieuwe scanner waardoor je niets meer uit je tas hoeft te halen en waardoor je in een mum van tijd voor de veiligheidscontrole bent.
Tijd te over dus om winkeltjes te gaan bekijken. Koffie drinken hoefde niet want we hadden pas ontbeten. In een boekenwinkeltje kochten we wat leeswerk voor in het vliegtuig. Tenslotte moesten we bijna 12 uur zitten tijdens de vlucht naar Singapore. Toen we genoeg langs alle winkeltjes hadden geslenterd, liepen we de lange G-pier af naar onze gate en wachtten daar op het boarden. Deze keer werden we met een bus naar het vliegtuig gereden omdat er op Schiphol geen gate met een slurf voor onze vlucht beschikbaar was. Weer eens wat anders.
Keurig op tijd vertrokken we om 11.15 uur vanaf Schiphol. Met onze goedkope tickets hadden we geen keuze gehad voor onze zitplaats, maar we zaten toch langs elkaar, al zat er een gangpad tussen. De vlucht was een erg lange zit. Maar we werden prima verzorgd door het personeel van Singapore Airlines. Naast twee maaltijden werden we tussendoor ook steeds voorzien wat eten en drinken. Op het personal entertainment systeem keken we meerdere speelfilms. Daarnaast lazen we wat en probeerden toch wat te slapen ondanks dat het gewoon dag was.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zondag in München

Zondag in Oslo

Pieterpad, etappes 22 en 23