Lange leve lowcost airlines

De verhalen die je er over hoort zijn heel verschillend; lowcost vliegmaatschappijen. De één moet er niets van weten en hekelt het feit dat je voor elke scheet extra moet bijbetalen, dat je geen enkele service wordt geboden etc. etc. De ander vindt het fantastisch dat je voor een prikkie naar tal van bestemmingen kunt vliegen en neemt eventuele ongemakken op de koop toe. Wij horen bij de laatste categorie van mensen. Vorig jaar zijn we voor een paar tientjes naar Katowice in Polen en naar Milaan in Italië gevlogen en hebben daar een fantastische tijd beleefd voor minder dan een weekendjeweg in Nederland. Bovendien konden we niks negatiefs zeggen over respectievelijk Wizz Air en Ryanair. Oké, je krijgt geen hapje en drankje aan boord, maar wat zou dat? Je zit nog geen twee uur in het vliegtuig en zolang kunnen wij wel zonder.
Onlangs vonden we op de webstek van Ryanair weer zo'n aanbieding die je niet kunt laten liggen. Binnenkort start de Ierse lowcoster met vluchten vanaf Eindhoven naar Oslo. We vonden voor twee personen een retour naar de Noorse hoofdstad, inclusief alle kosten, voor € 57,98!! Hoewel we eigenlijk helemaal geen plannen hadden voor een bezoekje aan Oslo, hebben we dit reisje toch maar geboekt. Gewoon vanwege de lage prijs. Via Booking.com hadden we ook snel een leuk hotelletje gevonden voor weinig. We gaan in het Park Inn hotel slapen dat midden in het centrum ligt op loopafstand van het centraal station.
We kunnen ons nu gaan verheugen op Oslo. Dat moet een hele leuke stad zijn, hebben we vernomen. Dankzij de lowcost airlines kunnen we daar binnenkort over meepraten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zondag in München

Zondag in Oslo

Pieterpad, etappes 22 en 23