We gaan door met de voorbereidingen

Hoewel onze geboekte groepsreis naar zuid Japan nog steeds niet is geannuleerd door Koning Aap, zijn we al volop bezig met de voorbereidingen voor het alternatief; een camperreis door het zuidwesten van de Verenigde Staten. De vlucht hadden we al geboekt. Wel een beetje balen toen Nicky vandaag zag dat de tickets toch nog weer goedkoper waren dan toen wij ze boekten. Echter, zoiets blijf je houden.

Omdat we straffeloos geboekte hotelovernachtingen kunnen annuleren, hebben we via internet ook de hotels in San Francisco en in Las Vegas maar vast geboekt. In San Fransisco vonden we via Booking.com het Good Hotel. De vele reviews van dit hotel waren bijna zonder uitzondering positief. En als het voor al die anderen goed genoeg is, dan kunnen wij er ook wel verblijven, dunkt ons. In Las Vegas hebben we aan het einde van onze trip twee nachten geboekt in het Venetian hotel/casino. Het Venetian is een all-suite, superdeluxe, gigantisch groot hotel midden op The Strip. De prijzen voor een suite bleken echter verrassend laag, vandaar deze uitspatting.








Het enige wat we nog niet durven te boeken is de camper. Als we deze boeken, dan is die niet zonder al te veel kosten weer te annuleren. Daar moeten we dus nog ff mee wachten totdat Koning Aap eindelijk eens een besluit neemt. Hopelijk stijgen de prijzen niet teveel naarmate het seizoen vordert.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zondag in München

Zondag in Oslo

Pieterpad, etappes 22 en 23