Vakantiebeurs 2010

De grote voorbereiding op onze sabbatical is begonnen. Van december 2010 tot en met februari 2011 hebben we vakantie. We zijn van plan om deze hele tijd te gebruiken voor een grote reis. En zo'n grote reis behoeft veel voorbereiding. Hoewel we natuurlijk al wel een beeld hebben van welke landen we willen gaan bezoeken, staat momenteel alleen Nieuw Zeeland vast. Beiden hebben we dit land al eens bezocht, maar we hebben er toen zo van genoten dat we op herhaling gaan. We zijn van plan om een week of vijf in Nieuw Zeeland te blijven. Verder denken we sterk aan reizen door Maleisië, een bounty-eiland in de Pacific en aan Costa Rica. Of dat allemaal gaat lukken hangt af van de stopovers die we kunnen gaan maken als we een "round-the-world-ticket" gaan kopen.
Een mooie gelegenheid om ons licht op te steken is de jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Met opzet kozen we voor de donderdag omdat we het idee hadden dat het daar dan minder druk zou zijn dan in het weekend. Wellicht is dat ook zo, maar toch was het er deze dag al gigadruk. Toch hebben we bij diverse stands aardig wat info gekregen en onze rugzak zat al snel vol met folders en reisgidsen. Zoveel zelfs dat de rugzak nauwelijks meer te tillen was.


Thuis begint nu het inlezen en plannen. Daar zullen we veel winteravondjes mee kunnen vullen. Heerlijk! De voorbereidingen zijn bijna net zo leuk als de reis zelf. In komende berichtjes op dit blog houden we jullie op de hoogte van onze voorbereidingen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zondag in München

Zondag in Oslo

Pieterpad, etappes 22 en 23